Bécsi szálláshely javaslataink

Miglena privát Airbnb lakása, jó közlekedéssel, 15 perc sétára a Szent István Székesegyháztól és 5 percre a Práter óriáskerekétől, amit egyébként az ablakból is látni. Kis méretű, de jól felszerelt lakás, segítőkész tulajdonossal.

Ertas privát Airbnb lakása, kiváló közlekedési adottságokkal és remek kilátással, a konyha nagyon jól felszerelt, a lakás tiszta, modern berendezésű. “Bécsi szálláshely javaslataink” bővebben

Bécsi program ajánlások rossz idő esetére

Bécsi Szépművészeti Múzeum

A Bécsi Szépművészeti Múzeum a világ egyik legnagyobb gyűjteményével rendelkezik. A tárlat rendelkezik egyiptomi és közel-keleti, ókori görög és római gyűjteménnyel, szobor kollekcióval, valamint érmegyűjtemény. “Bécsi program ajánlások rossz idő esetére” bővebben

Bécs látnivalói, nevezetességei

Az osztrák főváros könnyen megközelíthető úticél Magyarországról. Budapestről vonattal 3 óra alatt kényelmesen Bécsben lehetünk.

A monarchikus örökség miatt a budapestiek nagyon hasonló épületekkel találkozhatnak, ugyanakkor sok mindenben nagyon más is, mint a magyar főváros. Pont ez az érdekes kettősség az, ami számunkra mindig különlegessé teszi a bécsi tartózkodást.

“Bécs látnivalói, nevezetességei” bővebben