Wolt kuponkód – Első rendelésedhez

Egyél jókat, takaríts meg egy kis pénzt, és mesélj róla a barátaidnak is, ha még nem tetted volna meg! Próbáld ki a Wolt házhozszállítását és juss hozzá az első házhoz szállításodhoz 1000 HUF kedvezménnyel!

Kuponkód: WOLTKUPONKOD

“Wolt kuponkód – Első rendelésedhez” bővebben

Airbnb kedvezményes kupon kód – első utazásodhoz


Csatlakozz az Airbnb-hez és kedvezményt kaphatsz az első utazásodra!

Így működik

1. Regisztrálj az utazási kredited felhasználásához

A krediteket automatikusan hozzáadjuk a fiókodhoz, és fizetéskor felhasználhatod őket.
“Airbnb kedvezményes kupon kód – első utazásodhoz” bővebben

Top 6 kihagyhatatlan látnivaló Varsóban

Varsó, Lengyelország fővárosa rengeteg történelmi látnivalóval várja a turistákat. Kávézók, szórakozóhelyek és események végeláthatatlan sorozata egy felejthetetlen kirándulást garantál minden érdeklődő számára.

Ami a legjobb az egészben, hogy egy olyan városról beszélünk, amely rengeteg lehetőséget kínál potom pénzért. Lengyelország egyike az olcsóbb európai országoknak, ráadásul a helybéliek is nagyon barátságosak.

“Top 6 kihagyhatatlan látnivaló Varsóban” bővebben

5+1 trükk, hogy egészségesen étkezz nyaralás alatt is

Nyaralás alatt mindent lehet. Ha az év többi napján nem is, de a pihenő egy hét vagy tíz nap alatt az olyan ételek fogyasztása is megengedett, ami amúgy tiltólistás fogyókúra vagy egyszerűen tudatos étkezés miatt.

Egy megfelelően megtervezett nyaralás előnye, hogy nem kell egészségtelen ételekkel degeszre tömni a hasunkat, lehet mindenből enni, de csak mértékkel.

Nyilván egy-egy hely specialitásait muszáj megkóstolnunk, de tehetjük ezt is ésszel, nem kell torkoskodni. “5+1 trükk, hogy egészségesen étkezz nyaralás alatt is” bővebben

Termékteszt – kipróbáltam a L’OR kávékapszuláit

Nagyon leegyszerűsítve két csoportra osztanám a kávéfogyasztókat: azokra, akiknek napi létszükségletük ez a fekete leves, mert csak így képesek elindítani a napot vagy éppen talpon maradni estig, és azokra, akik – mint én is – alkalom szülte kávéfogyasztók, vagyis inkább a minőségre, mint a mennyiségre mennek.

Nekünk a heti 2-3 kávé bőven elég, de annak igazán megadjuk a módját.

Ha tehetjük, biztos nem a kotyogóban főzött, erős feketéhez nyúlunk, hanem valami lágyabb, ám karakteres ízvilágú, különleges pörkölésű kávéhoz (esetünkben kapszulához), ami nemcsak azért jó, mert koffeint tartalmaz és felpörget, esetleg ébren tart, hanem azért is, mert finom, jó kortyolgatni, vagyis összességében valódi élvezetet nyújt. “Termékteszt – kipróbáltam a L’OR kávékapszuláit” bővebben

Banner tippek szállodáknak – hogyan csináld? – vendég cikk

Nem csak a grafikuson múlik egy plakát, vagy webes banner eredményessége. A banner ránézésre hiába megkapó, ha a szöveges tartalma gyenge, azon könnyen elbukhat az egész. Lássuk, hogyan tudod összecsiszolni a szöveges és képes tartalmakat a leghatásosabban! “Banner tippek szállodáknak – hogyan csináld? – vendég cikk” bővebben

Rólunk

Halihó!

Az olcsó nyaralások blog többek között azért jött létre, hogy a számtalan helyről összeolvasott-összekutatott információkat összefoglalja és kiegészítse a saját élményekkel a különböző kirándulásainkra vonatkozóan, másrészt, hogy könnyebb legyen visszaemlékeznünk a csodálatos utazásainkra.

Nem utolsó sorban pedig a költségeink dokumentálása is cél volt, és a jövőre tekintve a tudatosabb nyaralás tervezés.

Most, hogy új státuszba lép a család, még egy utolsó nagy kirándulás vár ránk (2018. áprilisban vagyunk), aztán egy ideig inkább a visszaidézés, visszaemlékezés időszaka jön, majd a bababarát helyek kerülnek előtérbe, de biztosan az is sokakat érint, így tuti nem lesz unalmas, de annál inkább hasznos.

Utazásaink során legtöbbször a költséghatékonyság jegyében tervezünk, éppen ezért kutatjuk fel az internetet a korábbi tapasztalatokat gyűjtve, majd ezeket összegezve és a saját tapasztalatokkal kiegészítve foglaljuk nektek össze, hogy így segíthessünk az utazni vágyóknak.

Beszámolóink során mindig arra fogunk törekedni, hogy a blog bejegyzéseink tájékoztató és egyben szórakoztató jellegűek legyenek.

Mindent megteszünk azért, hogy értékes élményeket adjunk át. Hiszünk abban, hogy a pozitív élmények megosztása titeket is inspirálni fog arra, hogy utazzatok és szerezzetek új élményeket!

Fontos, hogy mi is (sima) utazók vagyunk és nem backpacker utazók, vagy digitális nomádok.

Minden évben várjuk a hosszú hétvégéket, gondosan tartalékoljuk a szabikat, aztán nem győzzük számolni vissza a napokat, hogy végre útnak indulhassunk és új élményeket szerezve pihenhessünk és töltődjünk fel energiával.

Bízunk benne, hogy ti is élvezitek a beszámolókat, és minden hozzászólást, kiegészítést, új tapasztalatot szívesen fogadunk, annak pedig kifejezetten örülnénk, ha vissza jeleznétek, ha a mi ajánlásunkra látogattok meg egy települést vagy konkrét helyet, például étterem. 🙂

Legyen szép napotok, csodálatos, felejthetetlen és élménydús utazásokat kívánunk!  Andi és Tom

ui: Banner hirdetésekre, közösségi médiaajánlatokra és további partnerségekre természetesen nyitottak vagyunk 🙂

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info (kukac) olcsonyaralasok pont hu email címen.