Rólunk

Halihó!

Az olcsó nyaralások blog többek között azért jött létre, hogy a számtalan helyről összeolvasott-összekutatott információkat összefoglalja és kiegészítse a saját élményekkel a különböző kirándulásainkra vonatkozóan, másrészt, hogy könnyebb legyen visszaemlékeznünk a csodálatos utazásainkra.

Nem utolsó sorban pedig a költségeink dokumentálása is cél volt, és a jövőre tekintve a tudatosabb nyaralás tervezés.

Most, hogy új státuszba lép a család, még egy utolsó nagy kirándulás vár ránk (2018. áprilisban vagyunk), aztán egy ideig inkább a visszaidézés, visszaemlékezés időszaka jön, majd a bababarát helyek kerülnek előtérbe, de biztosan az is sokakat érint, így tuti nem lesz unalmas, de annál inkább hasznos.

Utazásaink során legtöbbször a költséghatékonyság jegyében tervezünk, éppen ezért kutatjuk fel az internetet a korábbi tapasztalatokat gyűjtve, majd ezeket összegezve és a saját tapasztalatokkal kiegészítve foglaljuk nektek össze, hogy így segíthessünk az utazni vágyóknak.

Beszámolóink során mindig arra fogunk törekedni, hogy a blog bejegyzéseink tájékoztató és egyben szórakoztató jellegűek legyenek.

Mindent megteszünk azért, hogy értékes élményeket adjunk át. Hiszünk abban, hogy a pozitív élmények megosztása titeket is inspirálni fog arra, hogy utazzatok és szerezzetek új élményeket!

Fontos, hogy mi is (sima) utazók vagyunk és nem backpacker utazók, vagy digitális nomádok.

Minden évben várjuk a hosszú hétvégéket, gondosan tartalékoljuk a szabikat, aztán nem győzzük számolni vissza a napokat, hogy végre útnak indulhassunk és új élményeket szerezve pihenhessünk és töltődjünk fel energiával.

Bízunk benne, hogy ti is élvezitek a beszámolókat, és minden hozzászólást, kiegészítést, új tapasztalatot szívesen fogadunk, annak pedig kifejezetten örülnénk, ha vissza jeleznétek, ha a mi ajánlásunkra látogattok meg egy települést vagy konkrét helyet, például étterem. 🙂

Legyen szép napotok, csodálatos, felejthetetlen és élménydús utazásokat kívánunk!  Andi és Tom

ui: Banner hirdetésekre, közösségi médiaajánlatokra és további partnerségekre természetesen nyitottak vagyunk 🙂

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info (kukac) olcsonyaralasok pont hu email címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük