Wolt kuponkód – Első rendelésedhez

Wolt kuponkód - 1000 HUF Első rendeléshez

Egyél jókat, takaríts meg egy kis pénzt, és mesélj róla a barátaidnak is, ha még nem tetted volna meg! Próbáld ki a Wolt házhozszállítását és juss hozzá az első házhoz szállításodhoz 1000 HUF kedvezménnyel!

Kuponkód: WOLTKUPONKOD

Mi az a Wolt?

Ez egy finn startup, ami még 2014-ben indult Helsinkiben, majd 2018-ban a magyar piacon – Budapesten – is megvetette a lábát.

A Wolt csapata biztosan szeret jókat enni, mert az éttermi palettájukat tekinteve a színes konyhakategória felépítésben gondolkozhattak.

Rendkívül színes a Wolton található éttermek választéka, így esélyed sem marad az egyoldalú étkezésre.

Folyton variálhatod a megrendelt ételeket, ha ahhoz van kedved. Ha rajtuk keresztül rendelsz, megrendelésedet követheted egészen az étteremtől az otthonodig, így mindig fogod látni, hogy éppen merre jár az ebéded vagy a vacsorád.

Előrendelést is bármikor leadhatsz elvitelre vagy házhozszállításra a Wolton keresztül.

Kuponkód: WOLTKUPONKOD

Alkalmazás letöltése és belépés: WOLT

Az applikáción keresztül népszerű éttermektől rendelhetsz úgy, hogy ki sem kell tenned otthonról a lábad.

Lehetsz nagy gourme. Hódolhatsz magas fokon a kulináris élvezeteknek. Talpraesetten mozoghatsz a konyhába. Ezek viszont még nem feltétlen jelentik azt, hogy elkészíteni is magad szereted az ételeidet.

Lehet, hogy egyszerűen nincs időd rá, hogy naponta kétfogásos menüket tegyél az asztalra. Lehet, hogy hétvégén inkább a családoddal töltenél értékes időt mintsem robotolnál napestig a konyhában.

És lehet – jelen helyzetünkből kiindulva –, hogy egyszerűen nincs módod/időd/energiád/egészséged a főzésre és, hogy ellásd magad. Ilyenkor jön jól a Wolt app és a kedvezményre feljogosító, 1000 Ft-os Wolt kuponkód.

Ne maradj éhes!

A koronavírus Magyarország sem kímélte, és várható volt, hogy rövid időn belünk minket is utolérnek a különféle szigorítások.

Ezekre nem szabad úgy gondolnunk, hogy megkötnek minket, sokkal inkább úgy, hogy az egészségünket védik. Ilyen az is, hogy bezártak bizonyos éttermek, gyorskajáldák, és a vendégsereg fogadása helyett az éttermek elkezdték másra összpontosítani az energiájukat.

Átálltak az elviteles ételek készítésére és a kiszállíttatásra. Ehhez viszont nekik is szükségük van egy megfelelő partnerre. Itt jönnek képbe az étel házhozszállító cégek, mint például a Wolt, ami már délelőtt 10-től startra készen várja a rendeléseidet.

Szóval nyugi, és lélegezz fel!

Hiába van nyakunkon a karantén és a kijárási szigorítás, az még nem jelenti azt, hogy a hatnapos száraz kenyér sarkán kell élned, míg újra el tudsz menni vásárolni.

Vedd kezedbe a dolgokat, és használd a következő egyedi Wolt kuponkódot, hogy hozzá juss 1000 HUF kedvezményhez, az első rendelésed során.

Kuponkód: WOLTKUPONKOD

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük